ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Αλθαία...Το μικρό(σας) σπίτι στο βουνό.

Ο ξενώνας αποτελείται από 4 αυτόνομες & αυτοτελείς κατοικίες αρμονικά χωροθετημένες. Κάθε κατοικία είναι πλήρως εξοπλισμένη γιά να σας προσφέρει μιά ιδανική και αξέχαστη διαμονή. Όλες έχουν πανοραμική θέα στα απέραντα βουνά των Κραββάρων, από όπου κανείς μπορεί να απολαύσει ένα ειδυλλιακό τοπίο που δημιουργεί η πανσπερμία χρωμάτων όλες τις εποχές του χρόνου.

Studios

Δίχωρες λιθόκτιστες κατοικίες 40 τ.μ. Κάθε κατοικία περιλαμβάνει διπλό μεταλλικό κρεβάτι, άνετο μπάνιο με μπανιέρα, 3θέσιο καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι, καθιστικό με τζάκι. Τα διαμερίσματα των 40 τ.μ., είναι ιδανικά για την άνετη φιλοξενία 2 ενήλικων. Ο χώρος απευθύνεται και σε 4μελείς οικογένειες με την χρήση του 3θέσιου καναπέ-κραβάτι.

Maisonette

Κλασσική λιθόκτιστη κατοικία 110 τ. μ. με άρωμα παρελθόντος και με όλες τις καθημερινές ανέσεις. Η κατοικία περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια με διπλό μεταλλικό κρεβάτι, άνετο μπάνιο με μπανιέρα, WC , 2θέσιο και 3θέσιο καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι , καθιστικό με τζάκι, αυτόνομη κουζίνα και απεριόριστη θέα στο βουνό. Iδανικό για την άνετη φιλοξενία 4-6 ενήλικων. Διακριτική διακόσμηση με antique επίπλωση, προσδίδουν στην διαμονή σας παρεϊστικη διάθεση.

Διεύθυνση: Άνω Χώρα, Ορεινή Ναυπακτία

Τ.Κ. 30023 Ελλάδα, GR

Τηλέφωνα: +30 6936 698104 +30 26340 26438

Email: [email protected]

Stay more…Pay less

Προγραμματίζετε μία μακρά παραμονή στην Ορεινή Ναυπακτία?
Επιλέξτε διαμονή γιά 3-4 διανυκτερεύσεις και λάβετε έκπτωση που ξεκινά από 10%/διαν.

περισσότερα..